16 sept. 2010

Descrierea unei persoane cunoscute in vacanta

Find pe la inceputul vacantei eu impreuna cu peirtenul meu si vecinul sau adica "Sergiu" am hotarat sa mergem in excursie☺. Conditia plecari era ca fiecare dintre cei care ne`am hatarat sa plecam sa aduca o alta persoana necunoscuta cu el.Dar in final cel care o adus pe cineva necunoscut a fost "Sergiu"☺.Persoana noua adusa in grup era o fata distractiva care abia terminase clasa a 12-a.Ce va pot spune despre persoana este ca: "O chema "Ioana" avea cam 19 ani si era o fire care ii placea sa se distreze dar bine inteles distractia a ionceput abia a doua zi cand ne`am mai cunoscut mai bine.Deci Ioana era persoana care lipsea din grupul nostru.Ajungand acolo ne`am pus in gand ca eu ji Ioana sa ne punem sa "colindam" zoma unde stateam bine inteles cu cortul....In final sa va mai spun ceva despre Ioana :era o fire sociabila plina de simtul umorului care imi placeau mult glumele si nebuniile.A doua seara noi ca niste tineri care ne placea distractia ne`am apucat sa ne jucam carti.Bine inteles baieti cu baieti si fetele cu fetele.Normal cum era de subinteles baieti au cam pierdut.Atunci eu cu Ioana vazand ca au pierdut baieti le`am dat pedeapsa ca pe intreaga excursie ei sa pregateacsa mancarea si sa faca curatenie dupa ce terminasem de mancat.

16 comentarii:

  1. fetele de aici se cred cas mai destepte ca baetii,autocaracterizare absoluta

    RăspundețiȘtergere
  2. calumea.dar o intrb und ai fost in excursie in ce loc?

    RăspundețiȘtergere
  3. dar ce ne intereseaza pe noi de exc ta?
    :)))))))))))00

    RăspundețiȘtergere
  4. wa dati si mie o compunere cu mod de expunere descriere sa nu contina dialog naratiune sau altele... de vreo 10 randuri ca am tema la romana si daka no fac nici pe asta iau 2 si a 17 tema nefacuta la rand :))

    RăspundețiȘtergere
  5. pe noi ne doare in cur de excursia ta _)_ multa muie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pe noi ne doare in muie si PL de comentariul tau ,anonim!_)_

      Ștergere
  6. Doua intrebari am si anume: 1. Esti baiat sau fata? 2. Cati ani ai?
    PS: daca ai mai mult de 12 ani si esti baiat, atunci esti un gay analfabet, daca ai sub 12 ani, esti doar un baietel inocent si cam prostut, iar daca esti fata si ai peste 12 ani, ai grave probleme de exprimare si mai ai de lucrat la modul de redactare al unei compuneri (nu am facut referire la cazul in care ai fi fata si ai avea sub 12 ani pentru ca atunci nu ai fi decat o fetita inocenta si prostuta).

    RăspundețiȘtergere
  7. super mie ami place . dupa aceasta descriere ma iau si io la tema la romana dar nu o fac la fel de frumoasa ca asa va rog sa ma ajutati daca puteti cu cate o iddee
    .
    ma puteti ajuta hai va rog???

    RăspundețiȘtergere
  8. ...mai atent/-a cu exprimarea

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne...ce exprimare! Ideea nu e asa rea dar sa fim seriosi: tu chiar nu stii sa vorbesti/scrii corect in limba romana . Greselile incep chiar de la primul cuvant "find";(corect:"fiind") si continua:"plecari", "o adus", "o fire care ii place"...si as putea scrie cel putin 10 randuri cu exemple ca astea. Nu vreau sa te jignesc dar nu poti posta asa ceva nicaieri.

    RăspundețiȘtergere