8 mar. 2010

PUYA a revoluționat Oradea de 8 martie la Lotus Center

De la Piața Cetate traficul rutier în direcția spre Nufarul era blocat. Se mergea bara la bara. Dupa 20 de minute de mers cu viteza întai am ajuns în zona Lotus. Poliția Rutieră dirija circulația cu prioritate spre Lotus. Parcările erau pline, benzile de circulație din incinta la fel, parcarea subterană arhi-plină. Singura soluție a fost curtea interioară a mall-ului, zona privată.

La intrarea principală dinspre strada Nufărului oamenii se îmbulzeau să intre și așteptatu afară vreo 200 de persoane. Era agitație foarte mare, ca la zilele orașului, pe vremurile bune. Mall-ul gemea de lume, plin ochi, iar în zona cupolei mari nu se putea ajunge. Se circula totuțși foarte încet prin aglomerație. Puya era pe scenă, basul vibra în toți pereții și toți cântau “sus pe bar, hai, hai sus pe bar!…” În zona ciupercușei Orange, niște fetițe de vreo 5 anișori legau câteva cuvinte și vrăjite de melodie îngânau “ai cen ceingi dă uăăld!….”

Nu am mai văzut de mult așa ceva la Oradea și niciodată atâta lume la Lotus. Chiar si fetele de la marketing au spus că nici al deschiderea noii aripi Carrefour n-a fost atâta lume. Puya a isterizat Oradea și a blocat traficul, a mobilizat mii de oameni. Un singur om a făcut senzație adevărată! Numai respect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu